Son Dakika! Gelecek Partili Selçuk Özdağ’dan flaş açıklamalar: “AK Partili 40 vekille görüşüyoruz”

12.01.2022

Son dakika… Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak suretiyle tüm Cumhur İttifakı paydaşları erken seçim çağrılarını net bir üslupla reddederken, muhalefetin çağrıları ise devam ediyor.

Derhal her gün meydana getirilen seçim çağrıları kapsamında partilerin emekleri da devam ederken, Gelecek Partisi kurucularından Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’dan da dikkat çeken açıklamalar geldi.

“SEÇİME HAZIRIZ”

Yeniçağ’dan Orhan Uğurlu’ya konuşan Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi’nin seçime hazır bulunduğunu belirtti. Birbirinden mühim açıklamalar meydana getiren Özdağ, yaptırdıkları ankete nazaran yüzde 10 barajını aştıklarını beyan etti.

thumbs_b_c_f3f599a9b6b442a6276ed953b69fc184

“AK PARTİLİ VEKİLLERLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Seçim emekleri kapsamında fazlaca sayıda milletvekili ile görüştüklerini söyleyen Özdağ, AK Parti’den ortalama 40 vekille görüştüklerini, eskilerle beraber bu sayının 60’ları bulduğunu ekledi. Başta Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun görüşmeleri sürdürdüğünü belirten Özdağ, kendisi dahil birçok parti yetkilisinin süreci devam ettirdiğini söylemiş oldu. Özdağ aynı şekilde MHP’li, ANAP’lı ve DYP’li isimlerle de görüştüklerini belirtti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Gerçeği anlayınca kaçmaya çalıştı! Tacizciye filmleri aratmayan tuzakGerçeği anlayınca kaçmaya çalıştı! Tacizciye filmleri aratmayan tuzak
Kesintisiz bir gece uykusu için yeni Orkid Ultra Gece Extra PlusKesintisiz bir gece uykusu için yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus
Bahçeli'den Semra Güzel açıklaması: Dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıBahçeli’den Semra Güzel açıklaması: Dokunulmazlığı derhal kaldırılmalı

YAZAR BİLGİSİ
webhane
Web Hane ne yapar; İlgili kaynaklardan edindiğim bilgilendirici yazıları sizler için derleyip bir araya getirerek keyif almanız için elimden geleni yapıyorum. Fikri mülkiyetinizin olduğunu düşündüğünüz yazılar, resimler, videolar yada farklı bir şey gördüyseniz kesinlikle yorum, mesaj gibi seçeneklerle dönüş yaparak mülkiyetinizi sunabilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

winbir